Recept
« Terug naar recepten
Tomatenbouillon
PT120M
Tomatenbouillon
Een heerlijk tomatenbouillon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
petra uyttenhove
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
cook & chemist p66
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatenbouillon te bereiden
1. Snij tomaten in grove stukken. Doe ze met de rest van de ingrediënten in pan met waterdeksel.
2. Breng inhoud aan de kook en draai dan vuur laag.
3.Vul deksel met water of ijs en laat bouillon ± 1,5 uur trekken.
4. Zeef de bouillon door fijne zeef of kaasdoek.
5.Laat afkoelen en bewaar in koelkast.
2. Breng inhoud aan de kook en draai dan vuur laag.
3.Vul deksel met water of ijs en laat bouillon ± 1,5 uur trekken.
4. Zeef de bouillon door fijne zeef of kaasdoek.
5.Laat afkoelen en bewaar in koelkast.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bametz-saffrie zegt:
Verder zou ik het niet weten;wil Petra misschien uitleggen of een foto v.d. pan laten zien??:D
bametz-saffrie zegt:
petrauyttenhove zegt: