KookJij

Tomatensoep

Een heerlijk tomatensoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: - personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomatensoep te bereiden

Bieflappen in stukjes snijden en op zetten in 500 ml water laten trekken, 1 uur.
De ui snipperen en toevoegen aan de bouillon.
De tomaten klein snijden en koken in eigen vocht daarna door de zeefmolen. Voeg de tomatenpuree toe aan de bouillon. De tomaten toe voegen aan de bouillon.

Van de eieren bak je een omelet snijd deze in kleine reepjes.

Van het gehakt draai je balletjes.

Voeg de eireepjes, gehaktballetjes, de prei, een handje mihoen en de suiker toe aan de bouillon.
En laat het geheel even goed door koken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst