Recept
« Terug naar recepten
tomatentaart van guylaine
PT30M
tomatentaart van guylaine
Een heerlijk tomatentaart van guylaine recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
irene jansen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pizza's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe tomatentaart van guylaine te bereiden
ontrol het deeg en leg het in de vorm.
bak dit alvast 5 minuten voor om te voorkomen dat het deeg te nat blijft.
strijk nu een dun laagje mosterd op de bodem en bedek dit los met een flinke laag geraspte kaas.leg daarop in 1 laag de tomatenschijven(ong. 1 cm dik) en zorg ervoor dat ze zoveel mogelijk tegen elkaar aanpassen. bestrooi met zout en peper en de kruiden. bedruppel met de pikante olijfolie. schuif de taart op de onderste richel in de oven en laat nog 25 a 30 minuten krokant bakken.
bak dit alvast 5 minuten voor om te voorkomen dat het deeg te nat blijft.
strijk nu een dun laagje mosterd op de bodem en bedek dit los met een flinke laag geraspte kaas.leg daarop in 1 laag de tomatenschijven(ong. 1 cm dik) en zorg ervoor dat ze zoveel mogelijk tegen elkaar aanpassen. bestrooi met zout en peper en de kruiden. bedruppel met de pikante olijfolie. schuif de taart op de onderste richel in de oven en laat nog 25 a 30 minuten krokant bakken.