Recept
« Terug naar recepten
Tonijn met tagliatelle en tomatensaus
PT4M
Tonijn met tagliatelle en tomatensaus
Een heerlijk tonijn met tagliatelle en tomatensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
4 min
Personen:
35 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn met tagliatelle en tomatensaus te bereiden
breng de runderbouillon aan de kook.Voeg de grof gesneden tomaten,de fijngehakte salie,in halve ringen gesneden sjalotjes,halve zwarte olijven en de fijngehakte ansjovis toe.Laat het geheel op laag vuur 25 minuten sudderen.neem de pan van het vuur en roer er 1/2 deciliter room door.Kook de tagliatelle beetgaar.verhit ondertussen een grillpan tot hij walmt.Grill aan een kant een mooie streep op de tonijn.Leg de tonijn in de tomatensaus en laat de vis 1 minuut in de saus doorgaren.Voeg de rest van de room toe aan de tagliatelle en breng op smaak met wat peper en zout.Schep de tagliatelle op een bord en strooi de kaas erover.leg er een tonijnsteak naast en druppel de saus erover.Garneer met blaadjes basilicum.