Recept
« Terug naar recepten
Tonijnmoot gegrild op Italiaanse toer
PT20M
Tonijnmoot gegrild op Italiaanse toer
Een heerlijk tonijnmoot gegrild op italiaanse toer recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijnmoot gegrild op Italiaanse toer te bereiden
Kook de pasta beetgaar in ruim water met een blokje groentenbouillon.
Bloemkool en broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Sjalotjes in 2 snijden.
Look zeer fijn snijden.
Wok deze groenten in de olie van de tomaatjes, als laatste de tomaatjes en mais toevoegen en goed kruiden met de Italiaanse kruiden.
Kruid de tonijn en grill deze +/- 6 min aan, elke kant 3 min.
Pasta en groenten mengen.
Serveer alles zeer warm op bord.
Bloemkool en broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Sjalotjes in 2 snijden.
Look zeer fijn snijden.
Wok deze groenten in de olie van de tomaatjes, als laatste de tomaatjes en mais toevoegen en goed kruiden met de Italiaanse kruiden.
Kruid de tonijn en grill deze +/- 6 min aan, elke kant 3 min.
Pasta en groenten mengen.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.