Recept
« Terug naar recepten
Tonijnsalade op toast
PT20M
Tonijnsalade op toast
Een heerlijk tonijnsalade op toast recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
tijd voor vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijnsalade op toast te bereiden
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonijn met de fijngesneden rauwkost, de grofgehakte walnoten, 1 eetlepel peterselie en de helft van de dressing. Rooster de sneetjes casinobrood in een broodrooster goudbruin. Snijd de korsten van het brood. Snijd elk sneetje brood in vier driehoekjes. Verdeel het tonijnslaatje over de toastjes. Leg op elk toastje 1/2 theelepel dressing en strooi de rest van de peterelie erover en serveer direct.