Recept
« Terug naar recepten
Pitabrood gevuld op een novemberse dag
PT15M
Pitabrood gevuld op een novemberse dag
Een heerlijk pitabrood gevuld op een novemberse dag recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pitabrood gevuld op een novemberse dag te bereiden
Verwarm de broodjes even onder de grill.
Wok de kipreepjes gekruid met de groenten gaar aan.
Snijd het broodje half door en smeer rijkelijk in met de saus, nu gewoon vullen met de groenten en kipreepjes.
Een heel eenvoudig maar lekker gerecht voor zowel groot als klein.
Laat het smaken .
Wok de kipreepjes gekruid met de groenten gaar aan.
Snijd het broodje half door en smeer rijkelijk in met de saus, nu gewoon vullen met de groenten en kipreepjes.
Een heel eenvoudig maar lekker gerecht voor zowel groot als klein.
Laat het smaken .