KookJij

Pitabrood gevuld op een novemberse dag

Een heerlijk pitabrood gevuld op een novemberse dag recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pitabrood gevuld op een novemberse dag te bereiden

Verwarm de broodjes even onder de grill.
Wok de kipreepjes gekruid met de groenten gaar aan.
Snijd het broodje half door en smeer rijkelijk in met de saus, nu gewoon vullen met de groenten en kipreepjes.
Een heel eenvoudig maar lekker gerecht voor zowel groot als klein.
Laat het smaken .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst