Recept
« Terug naar recepten
Torentje van puree met groenten en vis
PT20M
Torentje van puree met groenten en vis
Een heerlijk torentje van puree met groenten en vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Torentje van puree met groenten en vis te bereiden
Aardappelen koken,pureren,kruiden en het eitje eronder.Alle groenten evenzeer de aardappel beetgaar stoven en kruiden.Scampi's half doorsnijden en met de staartjes naar buiten bakken in een beetje olijfolie.Neem een vuurvaste schotel,boter in zet het vormpje erin en vul met een laag puree de groenten en druk aan (tot boven vullen),spuit een toefje puree boven op de groenten mengeling en steek de scampi's erop.In totaal dus drie vompjes.Houd dit warm in de oven terwijl men de blauwe wijting filets in drie gesneden aanbakt en kruid.Overschot van groenten op bord de vis erop.Verwijder het vormpje voorzichtig,zet het torentje op de ingredienten en werk af met de ajuinpijp sliertjes.