KookJij

Tortellini met champignons, rucola en pesto

Verse pasta uit het koelvak is een goed alternatief als je zelf geen tijd of zin hebt om zelf pasta te maken. Ze hebben tegenwoordig een heel scala aan soorten al dan niet gevuld. Mijn oog viel deze keer op tortellini met een kaas/walnotenvulling. Ik heb daarbij gekozen voor een extra topping van rucola, parmezaanse kaas, en pijnboompitten. De rucola past uitstekend bij de vulling van de tortellini want rucola heeft van zichzelf al een nootachtige smaak. De pijnboompitten versterken dat geheel nog eens extra.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tortellini met champignons, rucola en pesto te bereiden

  1. Snijd de champignons, uien en knoflook.
  2. Kook de pasta.
  3. Verhit de olie en bak de uien, knoflook en de champignons en voeg de hamreepjes toe.
  4. Doe de kookroom en de pesto erbij en laat het geheel no 5 tot 10 minuten sudderen.
  5. Als laatste de gekookte tortellini erbij.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Serveren met een topping van:
- Rucola, Parmezaan en pijnboompitten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst