Recept
« Terug naar recepten
Tortilla wrap pesto, kaas en parmaham
PT15M
Tortilla wrap pesto, kaas en parmaham
Een heerlijk tortilla wrap pesto, kaas en parmaham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anita Croes
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - WK 2014
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Anita Croes
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortilla wrap pesto, kaas en parmaham te bereiden
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een antiaanbak koekenpan zonder olie.
Warm de tortilla’s één voor één 10 sec. in de magnetron.
Leg ze op een stuk huishoudfolie.
Smeer de gehele tortilla in met een laagje basilicum-pesto.
Leg op de gehele breedte van de tortilla verspreid 4 plakken parma ham.
Strooi de pijnboompitjes een strookje over de gehele breedte.
Doe hetzelfde met de parmezaanse kaas.
Verdeel nu een deel van de rucola sla over de breedte.
Rol stevig (maar niet te hard!) op met behulp van folie en rol de eindjes van de folie dicht.
Leg tot gebruik in de koelkast.
Maak niet langer dan een halve dag voor gebruik klaar.
Opdienen:
Haal de folie voorzichtig van de wraps en snijd de eindje er van af.
Snijd de wraps in schuine plakken of driehoekje en zet vast met een leuke prikker
Bedek een mooie schaal met wat rucola sla of bieslooksprieten met bloemen
Drapeer hierop de wrapjes…
Lekker met een glas koele, witte wijn….
Warm de tortilla’s één voor één 10 sec. in de magnetron.
Leg ze op een stuk huishoudfolie.
Smeer de gehele tortilla in met een laagje basilicum-pesto.
Leg op de gehele breedte van de tortilla verspreid 4 plakken parma ham.
Strooi de pijnboompitjes een strookje over de gehele breedte.
Doe hetzelfde met de parmezaanse kaas.
Verdeel nu een deel van de rucola sla over de breedte.
Rol stevig (maar niet te hard!) op met behulp van folie en rol de eindjes van de folie dicht.
Leg tot gebruik in de koelkast.
Maak niet langer dan een halve dag voor gebruik klaar.
Opdienen:
Haal de folie voorzichtig van de wraps en snijd de eindje er van af.
Snijd de wraps in schuine plakken of driehoekje en zet vast met een leuke prikker
Bedek een mooie schaal met wat rucola sla of bieslooksprieten met bloemen
Drapeer hierop de wrapjes…
Lekker met een glas koele, witte wijn….
Lisa zegt: