Recept
« Terug naar recepten
Tortillataart met guacamole
PT42M
Tortillataart met guacamole
Een heerlijk tortillataart met guacamole recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
42 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
775 kCal energie
39 Gram eiwit
45 Gram vet
53 Gram koolhydraten
39 Gram eiwit
45 Gram vet
53 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortillataart met guacamole te bereiden
Pureer de bonen en daarna de avocado, knoflook en wat limoensap in de keukenmachine.
Schep de geitenkaas en wat zout erdoor.
Verdeel de kaas, 2 eetlepels jalapenos en 1/2 van de salsasaus over 4 wraps.
Dek af met wraps.
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak steeds 1 tortilla circa 4 minuten tot de kaas gesmolten is.
Keer halverwege.
Stapel de tortilla's op elkaar, met steeds 1/3 van de bonenpuree en mais ertussen.
Garneer met jalapeños en koriander.
Serveer met guacamole en saus.
Schep de geitenkaas en wat zout erdoor.
Verdeel de kaas, 2 eetlepels jalapenos en 1/2 van de salsasaus over 4 wraps.
Dek af met wraps.
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak steeds 1 tortilla circa 4 minuten tot de kaas gesmolten is.
Keer halverwege.
Stapel de tortilla's op elkaar, met steeds 1/3 van de bonenpuree en mais ertussen.
Garneer met jalapeños en koriander.
Serveer met guacamole en saus.