Recept
« Terug naar recepten
Tropische 'net niet' bavarois
PT30M
Tropische 'net niet' bavarois
Een heerlijk tropische 'net niet' bavarois recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tropische 'net niet' bavarois te bereiden
Fruitsalade maken van ananas, mango en meloen.
300 gr. fruitsalade pureren en mengen met een eetlepelsiroop (frambozen-light)
De slagroom luchtig kloppen en door het vruchtenmengsel scheppen.
In vier glaasjes overbrengen voorzichtig klein gesneden fruit (met een paar frambozen) draperen op de bovenkant en eventueel een beetje poedersuiker erover strooien.
300 gr. fruitsalade pureren en mengen met een eetlepelsiroop (frambozen-light)
De slagroom luchtig kloppen en door het vruchtenmengsel scheppen.
In vier glaasjes overbrengen voorzichtig klein gesneden fruit (met een paar frambozen) draperen op de bovenkant en eventueel een beetje poedersuiker erover strooien.
koekaratchee zegt: