Recept
« Terug naar recepten
Turks brood hartig gevuld
PT15M
Turks brood hartig gevuld
Een heerlijk turks brood hartig gevuld recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Turks brood hartig gevuld te bereiden
Brood even onder de grill en in twee verdelen.
Kabeljauw krokant en gaar aanbakken.
Verdeel de groenten over het brood, de vis erop goed insmeren met de saus, dan weer groenten.
Besmeer het brood aan de binnenkant ook met de saus .
Kabeljauw krokant en gaar aanbakken.
Verdeel de groenten over het brood, de vis erop goed insmeren met de saus, dan weer groenten.
Besmeer het brood aan de binnenkant ook met de saus .
derbyke zegt: