Recept
« Terug naar recepten
Turkse pilaf (Türk Pilav)
PT45M
Turkse pilaf (Türk Pilav)
Een heerlijk turkse pilaf (tã¼rk pilav) recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Turkse pilaf (Türk Pilav) te bereiden
De kipfilets in stukjes snijden.De ui pellen en snipperen.De paprika's schoonmaken en in blokjes snijden.De olijfolie verhitten en de stukjes kipfilet daarin aanbraden.Ui en de paprika toevoegen en meestoven.Rijst en de rozijnen toevoegen en de bouillon erover gieten en het geheel kruiden met saffraan,gemberpoeder,peper en zout.De pilaf ong.30 min.op een laag vuur laten koken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
Lambert zegt:
Eet smakelijk.
riet vloemans zegt: