Recept
« Terug naar recepten
Twee Glutenvrije ontbijt of peperkoeken
PT90M
Twee Glutenvrije ontbijt of peperkoeken
Een heerlijk twee glutenvrije ontbijt of peperkoeken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
20 personen
Categorieën:
- > Kinderen - Gebak
- > Taarten, gebak & ijs - Koeken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Doriet Janssen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Twee Glutenvrije ontbijt of peperkoeken te bereiden
Klop alle ingrediënten, behalve het meel, eerst goed luchtig en spatel er dan het gezeefde meel en bakpoeder door.
Verdeel het deeg in de twee met papier beklede vormen en bak ze in 1-1½ uur gaar op 170 graden, test met een houten sateprikker of het gaar is alvorens je de koeken uit de oven neemt, die moet er droog uit komen.
Verdeel het deeg in de twee met papier beklede vormen en bak ze in 1-1½ uur gaar op 170 graden, test met een houten sateprikker of het gaar is alvorens je de koeken uit de oven neemt, die moet er droog uit komen.
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Dit is een lekkere glutenvrije peperkoek die je zelf kunt verrijken met rozijnen, dadels, noten, gedroogde granberry's en ander gedroogd fruit.
renate48 zegt: