Recept
« Terug naar recepten
Uienpizza met olijven en ansjovis
PT20M
Uienpizza met olijven en ansjovis
Een heerlijk uienpizza met olijven en ansjovis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Uienpizza met olijven en ansjovis te bereiden
Verhit de oven op 225C.Schil de uien en snijd ze in ringen.Fruit ze zachtjes in de olie en voeg tijm en wat zout en peper toe.Laat in 10 min.gaar en zacht worden.Rol het deeg uit en vorm er twee rondjes van.Beleg met de uien,olijven en een paar ansjovisfilets erop.Laat de pizza's in 5á6 min.bruin en gaar worden.
Johan zegt: