Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie dagschotel: spaghetti met varkensreepjes venkel en tomaat
PT20M
Vakantie dagschotel: spaghetti met varkensreepjes venkel en tomaat
Een heerlijk vakantie dagschotel: spaghetti met varkensreepjes venkel en tomaat recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie dagschotel: spaghetti met varkensreepjes venkel en tomaat te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Tomaat in stukken snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Vlees aanbakken in boter en kruiden, venkel en ajuin toevoegen als laatste de tomaat.
Serveer zeer warm.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Tomaat in stukken snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Vlees aanbakken in boter en kruiden, venkel en ajuin toevoegen als laatste de tomaat.
Serveer zeer warm.