KookJij

Vakantie dagschotel: spaghetti met varkensreepjes venkel en tomaat

Een heerlijk vakantie dagschotel: spaghetti met varkensreepjes venkel en tomaat recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie dagschotel: spaghetti met varkensreepjes venkel en tomaat te bereiden

Pasta beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Tomaat in stukken snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Vlees aanbakken in boter en kruiden, venkel en ajuin toevoegen als laatste de tomaat.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst