Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie rijstpotje
PT30M
Vakantie rijstpotje
Een heerlijk vakantie rijstpotje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie rijstpotje te bereiden
Rijst beetgaar koken houd apart.
Paprika's in fijne blokjes snijden.
Ajuin in fijne blokjes snijden.
Wortel in fijne blokjes snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Vlees even kort aan bakken in een beetje boter voeg de groenten toe en kruid goed naar smaak;
Als laatste de rijst en tomaat toevoegen.
Serveer zeer warm.
Paprika's in fijne blokjes snijden.
Ajuin in fijne blokjes snijden.
Wortel in fijne blokjes snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Vlees even kort aan bakken in een beetje boter voeg de groenten toe en kruid goed naar smaak;
Als laatste de rijst en tomaat toevoegen.
Serveer zeer warm.
Hilde Dumont zegt: