Recept
« Terug naar recepten
Vakantie : een visstoofpotje van roodbaarsfilet
PT20M
Vakantie : een visstoofpotje van roodbaarsfilet
Een heerlijk vakantie : een visstoofpotje van roodbaarsfilet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie : een visstoofpotje van roodbaarsfilet te bereiden
Pan met olijfolie goed opwarmen vervolgens de aardappelen , tomaat , ajuin , paprika , wortel, champignons in de pan goed kruiden .
De roodbaarsfilet er boven op evenzeer kruiden . Zet het vuur iets lager en laat een 15 min sudderen. Dan de kaas op de vis nog een vijftal min tot de kaas is gesmolten. Serveer zeer warm met een zelf gebottelde sekt dry door de eigenaars van de camping.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Na 2 weken in Aups Frankrijk te hebben vertoefd zijn we een weekje naar het Zwarte Woud getrokken . Hadden een zalig plaatsje aan de rivier de Enz . Deze camping Kleinenzhof bezoeken we al geruim zeven jaar. Prachtige camping veel wandel plezier en een restaurant om U tegen te zeggen.Een echte familie camping de moeite waard.