Recept
« Terug naar recepten
Vanille saus
PT10M
Vanille saus
Een heerlijk vanille saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ibolya kokke
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vanille saus te bereiden
Doe 90 gram eigeel in een bekken, doe er 2 el suiker bij, roer de eigeel tot het oranje wordt.
Zet een pan op het vuur en doe er room en melk bij en 2 el suiker en vanille stokje erbij, blijf goed roeren, tot het bijna kookt en voeg de eigeel erbij en blijf goed roeren tot het dikker wordt, daarna laten afkoelen. En je saus is klaar.
Zet een pan op het vuur en doe er room en melk bij en 2 el suiker en vanille stokje erbij, blijf goed roeren, tot het bijna kookt en voeg de eigeel erbij en blijf goed roeren tot het dikker wordt, daarna laten afkoelen. En je saus is klaar.