Recept
« Terug naar recepten
Vanillesuiker
PT15M
Vanillesuiker
Een heerlijk vanillesuiker recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vanillesuiker te bereiden
Voor de lekkerste vanillesuiker snij je de stokjes in tweeen en maal je ze fijn in de keukenmachine.
Voe een beetje poedersuiker toe en maal opnieuw.
Zeef vervolgens in een grove zeef.
De stukjes die achterblijven opnieuw malen en weer poedersuiker toevoegen.
Eventueel het zeven herhalen tot de stokjes helemaal fijngewreven zijn en de poedersuiker op is.
Deze is dan grauw van kleur, maar met een fantastische smaak
Voe een beetje poedersuiker toe en maal opnieuw.
Zeef vervolgens in een grove zeef.
De stukjes die achterblijven opnieuw malen en weer poedersuiker toevoegen.
Eventueel het zeven herhalen tot de stokjes helemaal fijngewreven zijn en de poedersuiker op is.
Deze is dan grauw van kleur, maar met een fantastische smaak
djmagich zegt: