Serveer dit met Hongkongspitskool en geef vooraf garnalensoep.
Doe er krupuk bij en maak zelf komkommer in het zuur.
Recept
« Terug naar recepten
Varkenskrabbetjes
PT1M
Varkenskrabbetjes
Een heerlijk varkenskrabbetjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
1 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenskrabbetjes te bereiden
Varkenskrabben goed inwrijven met de gehaktkruiden,knoflook en de djahé.
Laat het 30 min afgedekt rusten.
Verhit de olie en de croma en braad het vlees rondom mooi bruin.Draai het vuur laag,deksel op de pan en zachtjes 30 min. laten stoven tot het vlees gaar is
Laat het 30 min afgedekt rusten.
Verhit de olie en de croma en braad het vlees rondom mooi bruin.Draai het vuur laag,deksel op de pan en zachtjes 30 min. laten stoven tot het vlees gaar is
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bametz-saffrie zegt:
Djahé (soms geschreven in de nieuwe spelling;jahé;maar de uitspraak is hetzelfde)
is gember-poeder . Succes als je het recept uitprobeerd! Gr.Barbara:)
resi zegt: