Recept
« Terug naar recepten
Varkensoesters met dragon (Medaillons de porc a l'estragon)
PT30M
Varkensoesters met dragon (Medaillons de porc a l'estragon)
Een heerlijk varkensoesters met dragon (medaillons de porc a l'estragon) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensoesters met dragon (Medaillons de porc a l'estragon) te bereiden
Het vlees evt.ontdoen van peesjes, en in vier plakken snijden,met peper en zout bestrooien en door de tarwebloem halen.De ui pellen en snipperen.De boter verhitten en het vlees aan beide zijde daarin ongeveer min.bruin laten worden.Het vlees op een voorverwarmde schaal leggen en warm houden.De uisnippers in het braadvocht glazig laten worden.Daarna de witte wijn toevoegen.De creme fraiche erdoor roeren en even laten koken.De saus met aroma en worcestersaus op smaak brengen en de dragon en het vlees toevoegen en opnieuw kort verhitten.
Lekker met asperges en gekookte aardappelen.
Lekker met asperges en gekookte aardappelen.