Ik heb deze soep gegeten met bruschetta op geroosterd brood.
Het recept van de bruschetta is van een vriendin.
De combinatie van venkel met bruschetta is geweldig!
Het recept van de bruschetta staat ook op deze site.
Recept
« Terug naar recepten
Venkelsoep
PT30M
Venkelsoep
Een heerlijk venkelsoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
me, myself and I
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Venkelsoep te bereiden
Fruit ui, knoflook en venkel ongeveer 10 minuten zachtjes aan in de olijfolie.
Voeg dan het hete water en wat bouillonpoeder toe en roer goed.
Proef of er nog meer bouillonpoeder bij moet.
Laat dit zo´n 15 tot 20 minuten pruttelen.
Haal van het vuur en zet de staafmixer er in.
Warm het weer even goed door en proef of je er nog wat toe wilt voegen.
Doe het in een mooie kom of bord en garneer met het fijngeknipt venkelgroen.
Voeg dan het hete water en wat bouillonpoeder toe en roer goed.
Proef of er nog meer bouillonpoeder bij moet.
Laat dit zo´n 15 tot 20 minuten pruttelen.
Haal van het vuur en zet de staafmixer er in.
Warm het weer even goed door en proef of je er nog wat toe wilt voegen.
Doe het in een mooie kom of bord en garneer met het fijngeknipt venkelgroen.
Mijn kookverhaal (Gea Bruining)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Annie zegt:
Hilde Dumont zegt:
gea zegt:
Deze is van mij:
http://www.kookjij.nl/recepten/bruschetta
Groetjes