KookJij

Verrassend lenteslaatje met asperges, inktvis en krokante parmaham

Een heerlijk verrassend lenteslaatje met asperges, inktvis en krokante parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Verrassend lenteslaatje met asperges, inktvis en krokante parmaham te bereiden

Schil de asperges en verwijder het onderste harde gedeelte en kook ze in licht gezouten water beetgaar. Verfris onder koud stromend water.

Meng de knoflook met verkruimelde parmaham, olijfolie, citroensap en vlierbloesems. Kruid met peper en zout.

Snijd de asperges in stukjes. Smelt wat boter in een pan en warm hierin de asperges, inktvisje en krabvlees op.
Kruid met versgemalen peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst