Recept
« Terug naar recepten
Verrassend lenteslaatje met asperges, inktvis en krokante parmaham
PT20M
Verrassend lenteslaatje met asperges, inktvis en krokante parmaham
Een heerlijk verrassend lenteslaatje met asperges, inktvis en krokante parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verrassend lenteslaatje met asperges, inktvis en krokante parmaham te bereiden
Schil de asperges en verwijder het onderste harde gedeelte en kook ze in licht gezouten water beetgaar. Verfris onder koud stromend water.
Meng de knoflook met verkruimelde parmaham, olijfolie, citroensap en vlierbloesems. Kruid met peper en zout.
Snijd de asperges in stukjes. Smelt wat boter in een pan en warm hierin de asperges, inktvisje en krabvlees op.
Kruid met versgemalen peper en zout.
Meng de knoflook met verkruimelde parmaham, olijfolie, citroensap en vlierbloesems. Kruid met peper en zout.
Snijd de asperges in stukjes. Smelt wat boter in een pan en warm hierin de asperges, inktvisje en krabvlees op.
Kruid met versgemalen peper en zout.