Recept
« Terug naar recepten
Vietnamese balletjes met krab, kip en kruiden
PT60M
Vietnamese balletjes met krab, kip en kruiden
Een heerlijk vietnamese balletjes met krab, kip en kruiden recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Vietnam
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vietnamese balletjes met krab, kip en kruiden te bereiden
Snipper het krabvlees fijn. Mix de eiwitten met de kip, de kerrie en de koriander tot een glad deeg. Meng er dan de krab door en breng op smaak met de knoflook en de gember. Rol balletjes van de bereiding en zet ze 20 minuten koud weg. Haal ze dan door het paneermeel en bak ze in heet frituurvet goudgeel. Dien de balletjes warm op.
Tip: Dit gerecht is lekker met rijst en een groene salade.
Tip: Dit gerecht is lekker met rijst en een groene salade.