Recept
« Terug naar recepten
Vijgen met blauwe kaas en parmaham
PT10M
Vijgen met blauwe kaas en parmaham
Een heerlijk vijgen met blauwe kaas en parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
koken.vtm.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vijgen met blauwe kaas en parmaham te bereiden
Snij de vijgen in vieren en leg op elk kwartje een stukje blauwe kaas.
Snij de plakken parmaham in de lengte in drieën en wikkel de ham om de stukjes vijg met kaas. Bestrijk met olijfolie en zet 30 seconden onder de hete grill.
Snij de plakken parmaham in de lengte in drieën en wikkel de ham om de stukjes vijg met kaas. Bestrijk met olijfolie en zet 30 seconden onder de hete grill.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
astrid7 zegt:
fijnproever zegt: