KookJij

Vijgen met blauwe kaas en parmaham

Een heerlijk vijgen met blauwe kaas en parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: koken.vtm.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vijgen met blauwe kaas en parmaham te bereiden

Snij de vijgen in vieren en leg op elk kwartje een stukje blauwe kaas.

Snij de plakken parmaham in de lengte in drieën en wikkel de ham om de stukjes vijg met kaas. Bestrijk met olijfolie en zet 30 seconden onder de hete grill.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Hallo astrid7, is natuurlijk afhankelijk van wat je graag lust maar je kan het steeds proberen met een andere kaas;)
astrid7

astrid7 zegt:
ikzelf ben niet zo een liefhebber van harde blauwe, zou het ook lekker zijn met een brie of een zachte blauwe kaas