Ergens gelezen en naar eigen smaak aangepast.
Recept
« Terug naar recepten
Vis in sinaasappelsaus
PT20M
Vis in sinaasappelsaus
Een heerlijk vis in sinaasappelsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Quadflieg Walravens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis in sinaasappelsaus te bereiden
Snijd de lenteuitjes in ringetjes,
de ene sinaasappel uitpersen, de ander in (dunne) partjes snijden
Fruit de lente-uitjes in wat margarine, voeg eerst de sambal en kaneel toe en dan de bouillon, het sinaasappelsap en de partjes sinaasappel (houdt drie partjes apart). Breng zachtjes aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes tegen de kook aan tot de smaken tot hun recht komen. Haal de partjes sinaasappel eruit en voeg de vis toe. Laat nog 10 minuutjes de vis zachtjes gaar worden in de saus. Leg dan de vis en saus op een schotel. Leg de achtergehouden partjes sinaasappel in waaiervorm op de rand.
Serveer er witte rijst en sperziebonen bij.
de ene sinaasappel uitpersen, de ander in (dunne) partjes snijden
Fruit de lente-uitjes in wat margarine, voeg eerst de sambal en kaneel toe en dan de bouillon, het sinaasappelsap en de partjes sinaasappel (houdt drie partjes apart). Breng zachtjes aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes tegen de kook aan tot de smaken tot hun recht komen. Haal de partjes sinaasappel eruit en voeg de vis toe. Laat nog 10 minuutjes de vis zachtjes gaar worden in de saus. Leg dan de vis en saus op een schotel. Leg de achtergehouden partjes sinaasappel in waaiervorm op de rand.
Serveer er witte rijst en sperziebonen bij.
sophia zegt: