Recept
« Terug naar recepten
Vis met vijgensaus
PT30M
Vis met vijgensaus
Een heerlijk vis met vijgensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker normaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis met vijgensaus te bereiden
- Schil de vijgen en snij ze in stukjes. Breng de bouillon aan de kook en leg hierin de visfilets. Laat de vis 5 minuten zachtjes koken. Doe ondertussen de vijgen, room, wijn, ketchup, peper, paprikapoeder en chilipoeder in een pan en warm dit langzaam op. Serveer de vis samen met de saus. Lekker met een frisse salade en pasta.