Recept
« Terug naar recepten
Vis schitzel
PT35M
Vis schitzel
Een heerlijk vis schitzel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis schitzel te bereiden
Verkruimel een cracker over de vis. Plaats de vis 20 minuten in de ijskast. Besprenkel de vis met seizoenskruiden. Bespuit een koekepan met spray-n-cook. Bak de vis in de pan, 2 minuten per kant. Verkruimel de tweede cracker over de vis. Plaats de vis in een voorverwarmde oven 10 minuten op 180° graden. Serveer met groenten of salade.
hns zegt: