Recept
« Terug naar recepten
Vispakketje met Vadouvan
PT30M
Vispakketje met Vadouvan
Zo'n vispakketje kun je niet alleen in de oven maar ook prima op de bbq.
Makkelijk dus want met het Nederlandse weer weet je het maar nooit. Ik
heb hier roodbaars gebruikt, maar zeebaars, kabeljauw of een andere
witvis is ook heel goed mogelijk.
Vadouvan is een specerijenmengsel uit de Indiase keuken dat ook wel
bekend staat als Franse kerrie. De smaak is echter veel milder dan kerrie.
Een smaak die bovendien erg goed combineert met vis.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vispakketje met Vadouvan te bereiden
- Leg 2 grote stukken aluminiumfolie op het aanrecht en leg in het midden van elk stuk de visfilet.
- Verdeel de Vadouvan over de visfilets en giet er een beetje olijfolie overheen. Wrijf dit samen over de vis.
- Snij de knoflook in dunne plakjes en verdeel deze over de vis, strooi peper en zout erover.
- Doe de limoenschijfjes, koriander en ringetjes lenteui erop.
- Doe nog een klein beetje Vadouvan overheen en vouw daarna de pakketjes dicht.
- Zet ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Op de bbq kan natuurlijk ook.