Recept
« Terug naar recepten
Vispotje met champignons en spinazie à la Boursin....
PT30M
Vispotje met champignons en spinazie à la Boursin....
Dit eenvoudige gerecht staat in no time dampend voor je neus en is nog
bijzonder smaakvol ook. Dat vonden wij in elk geval. Heerlijk en snel na een
lange werkdag.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Bron Uit het boekje : Koken met spinazie . Lekker en snel.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vispotje met champignons en spinazie à la Boursin.... te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verwarm de olie in een pan en fruit de uisnippers zachtjes glazig.
- Voeg de plakjes champignons toe en bak deze enkele minuten mee.
- Voeg de blokjes spinazie toe en roer alles goed door. Breng dit alles over in een licht ingevette ovenschaal.
- Leg er de vis bovenop en bestrooi met peper en zout naar smaak.
- Zet voor ( afhankelijk van de dikte van de vis ) 15-20 minuten in het midden van de oven. Kook ondertussen de rijst gaar volgens de beschrijving op de verpakking. Serveer het vispotje met de rijst. Eet smakelijk .
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Lekker, gzond, snel en slank.