Recept
« Terug naar recepten
Vissticks
PT30M
Vissticks
Een heerlijk vissticks recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
tijd voor vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vissticks te bereiden
Spoel de kabeljauwfilets af onder de koude kraan en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de kabeljauwfilet in repen van ca. 2 cm dikte en 8 cm lengte. Breek de eieren in een bakje, gooi de schalen weg en klop de eieren los met een vork. Strooi de bloem in een diep bord. Strooi het kruidenpaneermeel in een ander diep bord. Rol de kabeljauwrepen door de bloem. Doop ze dan in het losgeklopte ei en rol ze daarna door het paneermeel, druk ze goed aan want ze moeten helemaal met paneermeel bedekt zijn.
Smelt de boter in een koekenpan. Wacht tot de boter een beetje bruin begint te worden. Leg de vissticks in de pan en bak ze aan alle kanten bruin. Dit duurt ongeveer 5 minuten.
Smelt de boter in een koekenpan. Wacht tot de boter een beetje bruin begint te worden. Leg de vissticks in de pan en bak ze aan alle kanten bruin. Dit duurt ongeveer 5 minuten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Genell zegt:
hoi zegt:
en het is ook makkelijk te maken.
sebastian zegt: