Recept
« Terug naar recepten
Vistaartje van bladerdeeg met tomaat en kaas
PT60M
Vistaartje van bladerdeeg met tomaat en kaas
Een heerlijk vistaartje van bladerdeeg met tomaat en kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
marianne oud
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vistaartje van bladerdeeg met tomaat en kaas te bereiden
Verwarm de oven voor op 205 graden.
Bereidingswijze
De noordzeevis stoven (eventueel met visfond), laten uitlekken en afkoelen. Kleine taartvormjes beleggen met bladerdeeg en inprikken met een vork. Bestrijken met olijfolie.
De vis mengen met de room en eieren en de vormpjes vullen. De tomaat in plakken snijden en over de taartjes verdelen. Afwerken met geraspte kaas en 30 a 35 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 205 graden.
Bereidingswijze
De noordzeevis stoven (eventueel met visfond), laten uitlekken en afkoelen. Kleine taartvormjes beleggen met bladerdeeg en inprikken met een vork. Bestrijken met olijfolie.
De vis mengen met de room en eieren en de vormpjes vullen. De tomaat in plakken snijden en over de taartjes verdelen. Afwerken met geraspte kaas en 30 a 35 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 205 graden.