KookJij

Vistaartje van bladerdeeg met tomaat en kaas

Een heerlijk vistaartje van bladerdeeg met tomaat en kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: marianne oud
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vistaartje van bladerdeeg met tomaat en kaas te bereiden

Verwarm de oven voor op 205 graden.
Bereidingswijze
De noordzeevis stoven (eventueel met visfond), laten uitlekken en afkoelen. Kleine taartvormjes beleggen met bladerdeeg en inprikken met een vork. Bestrijken met olijfolie.
De vis mengen met de room en eieren en de vormpjes vullen. De tomaat in plakken snijden en over de taartjes verdelen. Afwerken met geraspte kaas en 30 a 35 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 205 graden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst