Recept
« Terug naar recepten
Vlees: hindegebraad gemarineerd
PT750M
Vlees: hindegebraad gemarineerd
Een heerlijk stukje vlees voor de feestdagen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
750 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vlees: hindegebraad gemarineerd te bereiden
- Maak een marinade van de kruiden rode wijn voeg de fijn gesneden groenten toe behalve de champignons deze apart houden. Leg het vlees in een schotel voeg de marinade toe het vlees moet wel onder staan. Laat +/- 12 uur marineren haal het vlees uit de marinade en dep droog bak deze +/- 20 à 30 min rosé aan. Warm de marinade op en laat op een matig vuur pruttelen mix deze en breng terug aan de kook. Voeg de in kwart gesneden champignons toe samen met de goede boter. Snij het vlees in mooie schijven en dien zeer warm op.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.