Recept
« Terug naar recepten
Vlees- wildbouillon
PT180M
Vlees- wildbouillon
Een heerlijk vlees- wildbouillon recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Vlees- wildbouillon te bereiden
Leg het vlees in een royale pan, schenk er +/- 2 liter water bij, zodat het goed onderstaat.
Breng tegen de kook aan en schep de eerste 5 minuten het schuim van het water af. Voeg dan fijngesneden bleekselderij toe en verder tijm, laulier, krijdnagel, foelie, jeneverbessen, knoflook en peterselie.
Laat de bouillon +/- 4-5 uur zachtjes trekken, maar net niet koken.
Zeef de bouillon, het vlees kunt u eventueel als vulling voor de soep gebruiken.
Breng tegen de kook aan en schep de eerste 5 minuten het schuim van het water af. Voeg dan fijngesneden bleekselderij toe en verder tijm, laulier, krijdnagel, foelie, jeneverbessen, knoflook en peterselie.
Laat de bouillon +/- 4-5 uur zachtjes trekken, maar net niet koken.
Zeef de bouillon, het vlees kunt u eventueel als vulling voor de soep gebruiken.