Recept
« Terug naar recepten
Vleesbroodje rijkelijk gevuld voor de gasten
PT60M
Vleesbroodje rijkelijk gevuld voor de gasten
Met gehakt kan je eindeloos experimenteren.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesbroodje rijkelijk gevuld voor de gasten te bereiden
- Meng het gehakt met de eikes, kruiden, chapelure en mosterd. Verdeel in twee gelijke stukken en duw het gehakt een beetje plat. Op een deel van het gehakt de spekblokjes en de kaas erover verdelen. Leg het andere deel gehakt erboven op en duw de randen goed dicht. Boter laten smelten in een grote pan en bak de onderste kant goed bruin aan. Zet de pan in een voorverwarmde oven op 180 gr en bak verder gaar. Indien nodig nog wat boter toevoegen. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: