Recept
« Terug naar recepten
Vleesgerecht: zwoele zomer avond
PT30M
Vleesgerecht: zwoele zomer avond
Een heerlijk vleesgerecht: zwoele zomer avond recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesgerecht: zwoele zomer avond te bereiden
Gehakt mengen met cajunkruiden, chapelure en eierdooier.
Maak kleine balletjes, bak deze aan in boter met de kalkoenblokjes en spekblokjes tevens de andere ingredienten toevoegen en goed opbakken.
Behalve de tomaat niet meebakken.
Leg deze bereiding op een schaal met keukenpapier ( voor het vocht ) laat goed afkoelen.
Snij de tomaat in blokjes meng deze met de vinigraitte onder het vlees.
Serveer dit gerecht zeer koud met salade.
Maak kleine balletjes, bak deze aan in boter met de kalkoenblokjes en spekblokjes tevens de andere ingredienten toevoegen en goed opbakken.
Behalve de tomaat niet meebakken.
Leg deze bereiding op een schaal met keukenpapier ( voor het vocht ) laat goed afkoelen.
Snij de tomaat in blokjes meng deze met de vinigraitte onder het vlees.
Serveer dit gerecht zeer koud met salade.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: