Recept
« Terug naar recepten
Vlindertje van Serranoham en Philadelphia
PT120M
Vlindertje van Serranoham en Philadelphia
Een heerlijk vlindertje van serranoham en philadelphia recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
dvfoods.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vlindertje van Serranoham en Philadelphia te bereiden
Laat de plak bladerdeeg ontdooien.
Leg de sneetjes Serranoham op aluminium folie, bestrijk ze met philadelphiakaas en pesto, leg daarop de zongedroogde tomaatjes en doe er een snuifje peper en zou bij.
Rol het geheel strak op.
Stop dit alles in de diepvries. Wanneer het geheel bevroren is kan dit in stukjes worden geproportioneerd. Snij een stukje van +/- 1,5 cm.
Leg dit op een lapje bladerdeeg van 4 cm op 7 cm.
Draai de bladerdeeg op zoals een snoepje.
Bestrijk met eigeel en steek 2 maal met een vork enkele gaatjes in de deeg.
Bakken in de oven op 180°C gedurende 25 à 30 minuten tot de bladerdeeg goed uitgebakken is en goudbruin kleurt.
Leg de sneetjes Serranoham op aluminium folie, bestrijk ze met philadelphiakaas en pesto, leg daarop de zongedroogde tomaatjes en doe er een snuifje peper en zou bij.
Rol het geheel strak op.
Stop dit alles in de diepvries. Wanneer het geheel bevroren is kan dit in stukjes worden geproportioneerd. Snij een stukje van +/- 1,5 cm.
Leg dit op een lapje bladerdeeg van 4 cm op 7 cm.
Draai de bladerdeeg op zoals een snoepje.
Bestrijk met eigeel en steek 2 maal met een vork enkele gaatjes in de deeg.
Bakken in de oven op 180°C gedurende 25 à 30 minuten tot de bladerdeeg goed uitgebakken is en goudbruin kleurt.