Recept
« Terug naar recepten
Stamppotje van rucola en zongedroogde tomaatjes
PT30M
Stamppotje van rucola en zongedroogde tomaatjes
Een heerlijk licht stamppotje dat geweldig lekker is bij vis. Natuurlijk laat het zich bij veel meer combineren dan alleen vis. Zeker wanneer je meerdere gangen eet tijdens een dineetje of gewoon als je de zware (winter)kost eventjes beu bent. Het is ook prima geschikt als bedje voor bijvoorbeeld fazant, wild zwijn of hertenbief. Een stamppotje dat dus het hele jaar door lekker is.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stamppotje van rucola en zongedroogde tomaatjes te bereiden
- Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar.
- Giet ze af en voeg de gesnipperde sjalot, fijngesneden tomaatjes, creme fraiche, peper en zout en de pesto toe.
- Stamp dit alles goed door elkaar en schep er daarna de rucola doorheen.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Dit stamppotje is heerlijk bij vis maar ook prima geschikt voor bij wild zoals: fazant, wild zwijn of hertenbief.