KookJij

Vlotte Penne

Een heerlijk vlotte penne recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen ingeving
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vlotte Penne te bereiden

Kook de penne beetgaar en laat deze af koelen. (Desnoods een dag van tevoren.)
snijd de uien in kwart ringen
snijd de champignons in vieren
snijd de tomaat in blokjes
Bak de uien zachtjes aan, voeg de champignons toe en laat een paar minuten meebakken.
Voeg de tomaten toe, even door fruiten.
Voeg peper en tijm toe, eventueel nog wat paprikapoeder of een teentje knoflook.
Voeg de afgekoelde penne toe en bak het geheel tot de penne warm is.
Afblussen met ketchup naar smaak en meteen opdienen.

Mijn kookverhaal (Frank Laus)

Soms moet je even snel een maaltijd in elkaar flansen en gebruik je de dingen die over gebleven zijn of toevallig voorhanden. Zoals een restant champignons.
En soms verras je jezelf met een heerlijk resultaat.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Frank , klopt wat je schrijft ...spijtig dat je geen foto hebt ...maar zo te lezen " heerlijk ".Groetjes van ons 3 :);):p