Soms moet je even snel een maaltijd in elkaar flansen en gebruik je de dingen die over gebleven zijn of toevallig voorhanden. Zoals een restant champignons.
En soms verras je jezelf met een heerlijk resultaat.
Recept
« Terug naar recepten
Vlotte Penne
PT15M
Vlotte Penne
Een heerlijk vlotte penne recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Frank Laus
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen ingeving
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vlotte Penne te bereiden
Kook de penne beetgaar en laat deze af koelen. (Desnoods een dag van tevoren.)
snijd de uien in kwart ringen
snijd de champignons in vieren
snijd de tomaat in blokjes
Bak de uien zachtjes aan, voeg de champignons toe en laat een paar minuten meebakken.
Voeg de tomaten toe, even door fruiten.
Voeg peper en tijm toe, eventueel nog wat paprikapoeder of een teentje knoflook.
Voeg de afgekoelde penne toe en bak het geheel tot de penne warm is.
Afblussen met ketchup naar smaak en meteen opdienen.
snijd de uien in kwart ringen
snijd de champignons in vieren
snijd de tomaat in blokjes
Bak de uien zachtjes aan, voeg de champignons toe en laat een paar minuten meebakken.
Voeg de tomaten toe, even door fruiten.
Voeg peper en tijm toe, eventueel nog wat paprikapoeder of een teentje knoflook.
Voeg de afgekoelde penne toe en bak het geheel tot de penne warm is.
Afblussen met ketchup naar smaak en meteen opdienen.
derbyke zegt: