KookJij

Voorgerechtje: Geitenkaasjes omwikkeld met gerookt spek begroet de clams badend in vurige passie

Een heerlijk voorgerechtje: geitenkaasjes omwikkeld met gerookt spek begroet de clams badend in vurige passie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Voorgerechtje: Geitenkaasjes omwikkeld met gerookt spek begroet de clams badend in vurige passie te bereiden

Leg de geitenkaasjes op bakpapier en zet +/- 7 min onder de grill de laaste 2 min de clams bestrooid met de kaas evenzeer onder de grill.
Wortelen op bord de kaasjes erover presenteren evenzeer de clams.
De passievrucht halveren en op elk bord een halve passievruchtvlees verdelen. Werk af met bieslook en bladpeterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst