Recept
« Terug naar recepten
Voorgerechtje: Geitenkaasjes omwikkeld met gerookt spek begroet de clams badend in vurige passie
PT10M
Voorgerechtje: Geitenkaasjes omwikkeld met gerookt spek begroet de clams badend in vurige passie
Een heerlijk voorgerechtje: geitenkaasjes omwikkeld met gerookt spek begroet de clams badend in vurige passie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorgerechtje: Geitenkaasjes omwikkeld met gerookt spek begroet de clams badend in vurige passie te bereiden
Leg de geitenkaasjes op bakpapier en zet +/- 7 min onder de grill de laaste 2 min de clams bestrooid met de kaas evenzeer onder de grill.
Wortelen op bord de kaasjes erover presenteren evenzeer de clams.
De passievrucht halveren en op elk bord een halve passievruchtvlees verdelen. Werk af met bieslook en bladpeterselie.
Wortelen op bord de kaasjes erover presenteren evenzeer de clams.
De passievrucht halveren en op elk bord een halve passievruchtvlees verdelen. Werk af met bieslook en bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.