KookJij

Walnoten stokbrood

Een heerlijk walnoten stokbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 0 min
Personen: ... personen
Categorieën:
  1. > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Walnoten stokbrood te bereiden

Kneed het deeg 15 minuten met de mixer met deeghaken, met de hand of in de broodbakmachine.
Voeg na 10 minuten kneden de walnoten toe.

Vorm van het deegstuk een bol en laat deze 30 minuten rijzen. Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken.

Maak een stokbrood-model van de 8 deegstukken. Laat de stokbroden 45 minuten rijzen.

Snijd ze vervolgens 3 keer (diagonaal), zoals bij een stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

karola

karola zegt:
hoe kom ik aan cottage bread korenmout?