Recept
« Terug naar recepten
Warm geitenkaasje met vruchten
PT40M
Warm geitenkaasje met vruchten
Een heerlijk warm geitenkaasje met vruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
culinair koken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warm geitenkaasje met vruchten te bereiden
Gekonfijt fruit weken in Kirsch
Toastbrood zeskantig uitsnijden en toasten
Rondjes bladerdeeg in de oven afbakken
Sausjes bereiden:
Gele room verfijnen met Kirsch en room
De helft van de aardbeiencoulis mengen met een scheutje room
Aardbeiencoulis
Mango in dobbelsteentjes snijden
De kaasjes onder de grill opwarmen
Afwerking
De toast op het bord leggen
Hierop het warme geitenkaasje versierd met de gekonfijte vruchten
Bovenaan de vruchtenkwark afgewerkt met de bladerdeeg
De sausjes kunstig op de borden laten vloeien en afwerken met het fruit en de muntblaadjes
Enkele amandelschilfers geven de "finishing touch"
Toastbrood zeskantig uitsnijden en toasten
Rondjes bladerdeeg in de oven afbakken
Sausjes bereiden:
Gele room verfijnen met Kirsch en room
De helft van de aardbeiencoulis mengen met een scheutje room
Aardbeiencoulis
Mango in dobbelsteentjes snijden
De kaasjes onder de grill opwarmen
Afwerking
De toast op het bord leggen
Hierop het warme geitenkaasje versierd met de gekonfijte vruchten
Bovenaan de vruchtenkwark afgewerkt met de bladerdeeg
De sausjes kunstig op de borden laten vloeien en afwerken met het fruit en de muntblaadjes
Enkele amandelschilfers geven de "finishing touch"