Recept
« Terug naar recepten
Warm gevuld stokbrood met gehakt en kaas
PT20M
Warm gevuld stokbrood met gehakt en kaas
Een lekker"jaren-70" stokbroodje. Lekker als warme lunch of als een flinke hap bij de borrel. Het brood kun je al enige tijd tevoren voorbereiden en in de koelkast bewaren
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Een recept van Hans Belterman.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warm gevuld stokbrood met gehakt en kaas te bereiden
- Verhit de boter en fruit hierin de gesnipperde ui en de geperste knoflook. Roer de kerrie en de mosterd erdoor.
- Voeg het gehakt erbij. Zet de warmtebron hoog en laat alles bruin en gaar worden in plm. 5 min. Roer de kaas erdoor.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij het stokbrood aan een zijde open.
- Hol het brood enigszins uit en vul het brood met de gehaktmassa.
- Druk de broodhelften stevig op elkaar en rol het brood in een vel aluminiumfolie.
- Ongeveer 10 minuten in de warme oven. I
- n stukken snijden en smullen maar!
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Lekker bij de lunch of bij de borrel, maar als hoofdgerecht met een salade ook niet te versmaden