KookJij

Warm gevuld stokbrood met gehakt en kaas

Een lekker"jaren-70" stokbroodje. Lekker als warme lunch of als een flinke hap bij de borrel. Het brood kun je al enige tijd tevoren voorbereiden en in de koelkast bewaren
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Hapjes - Warm
  3. > Ontbijt & Lunch - Warm
  4. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Een recept van Hans Belterman.
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Warm gevuld stokbrood met gehakt en kaas te bereiden

  1. Verhit de boter en fruit hierin de gesnipperde ui en de geperste knoflook. Roer de kerrie en de mosterd erdoor.
  2. Voeg het gehakt erbij. Zet de warmtebron hoog en laat alles bruin en gaar worden in plm. 5 min. Roer de kaas erdoor.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Snij het stokbrood aan een zijde open.
  5. Hol het brood enigszins uit en vul het brood met de gehaktmassa.
  6. Druk de broodhelften stevig op elkaar en rol het brood in een vel aluminiumfolie.
  7.  Ongeveer 10 minuten in de warme oven. I
  8. n stukken snijden en smullen maar!

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Lekker bij de lunch of bij de borrel, maar als hoofdgerecht met een salade ook niet te versmaden

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst