Recept
« Terug naar recepten
Warme fruit-broodpudding met abrikozensaus
PT45M
Warme fruit-broodpudding met abrikozensaus
Een heerlijk warme fruit-broodpudding met abrikozensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme fruit-broodpudding met abrikozensaus te bereiden
Smelt heel zachtjes de witte chocolade au bain marie of in de magnetron.
Snijd intussen het brood, de appel, en kersen in kleine blokjes.
Beboter 4 gladde, conische teflon beklede puddingvormpjes.
Meng alle ingredienten voor de pudding snel, maar voorzichtig door elkaar.
Verdeel het broodpuddingmengsel over de beboterde
puddingvormpjes.
Bak de pudding gaar en mooi op kleur in een oven in 20 min. bij 150 graden Celcius.
Kook de confiture met het citroensap en water tot de juiste dikte.
Snijd intussen het brood, de appel, en kersen in kleine blokjes.
Beboter 4 gladde, conische teflon beklede puddingvormpjes.
Meng alle ingredienten voor de pudding snel, maar voorzichtig door elkaar.
Verdeel het broodpuddingmengsel over de beboterde
puddingvormpjes.
Bak de pudding gaar en mooi op kleur in een oven in 20 min. bij 150 graden Celcius.
Kook de confiture met het citroensap en water tot de juiste dikte.
bertal zegt:
Natuurlijk gaat dat lukken, proberen waard:);)
m.v.g. Bert Allers