Recept
« Terug naar recepten
Warme Thaise rundvleessalade
PT15M
Warme Thaise rundvleessalade
Een heerlijk warme thaise rundvleessalade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
katie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme Thaise rundvleessalade te bereiden
Verhit de olie in een braadpan of grote wok en roerbak het vlees in porties, 2 minuten per portie. Haal het vlees uit de pan. Doe de noedels in een ovenvaste kom en bedek ze met kokend water. Laat 7 minuten staan. Giet af. Doe alle ingredienten voor de dressing in een luchtdicht bakje en schudt dit om ze te mengen. Meng voor het serveren de komkommerrepen met de slabladeren ,lente-uitjes en taugè in een grote kom. Roer de noedels en het vlees erdoor, giet de dressing erover en meng het voorzichtig.Breng op smaak en serveer direct.