KookJij

Warme Thaise rundvleessalade

Een heerlijk warme thaise rundvleessalade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: katie
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Warme Thaise rundvleessalade te bereiden

Verhit de olie in een braadpan of grote wok en roerbak het vlees in porties, 2 minuten per portie. Haal het vlees uit de pan. Doe de noedels in een ovenvaste kom en bedek ze met kokend water. Laat 7 minuten staan. Giet af. Doe alle ingredienten voor de dressing in een luchtdicht bakje en schudt dit om ze te mengen. Meng voor het serveren de komkommerrepen met de slabladeren ,lente-uitjes en taugè in een grote kom. Roer de noedels en het vlees erdoor, giet de dressing erover en meng het voorzichtig.Breng op smaak en serveer direct.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst