KookJij

Wat doen we met de overschot van rijst...

Een heerlijk wat doen we met de overschot van rijst... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wat doen we met de overschot van rijst... te bereiden

Pijnboompitten even droog aanbakken.Vis droogdeppen,kruiden de bloem erover strooien en zorgen dat de vis langs alle kanten bedekt is met een dun laagje bloem.Bak de vis goud bruin in olijfolie.Alle groenten beetgaar wokken de rijst erbij en evenzeer kruiden.Als laatste de tomaatjes,rucola,pijnboompitten en bieslook er onder roeren.Serveer zeer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Tania,bedankt voor het grote compliment.Jouw recepten en kookvideo's zijn ook fantastisch.Zelfs de kookvideo zou ik ook wel eens willen proberen,maar weet niet hoe er aan te beginnen.Groetjes van ons 3 :);):p
Tania

Tania zegt:
Zo, dat is nog eens wat anders dan de rijstebrij die ik van een restje rijst maak. Je fantaseert er zomaar een hele maaltijd omheen. Je laat je op de kooksite zien als een kleurrijke, fantasievolle kok, complimenten hoor, groetjes Tania :)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Corrie,dank je wel...plan trekken hé...
Groetjes van ons 3 :);):p
Corrie

Corrie zegt:
Zo kun je van een restje toch nog wat maken zie je wel.Goed hoor.