Recept
« Terug naar recepten
Wat doen we met de overschot van rijst...
PT20M
Wat doen we met de overschot van rijst...
Een heerlijk wat doen we met de overschot van rijst... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wat doen we met de overschot van rijst... te bereiden
Pijnboompitten even droog aanbakken.Vis droogdeppen,kruiden de bloem erover strooien en zorgen dat de vis langs alle kanten bedekt is met een dun laagje bloem.Bak de vis goud bruin in olijfolie.Alle groenten beetgaar wokken de rijst erbij en evenzeer kruiden.Als laatste de tomaatjes,rucola,pijnboompitten en bieslook er onder roeren.Serveer zeer warm.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tania zegt:
derbyke zegt: