Recept
« Terug naar recepten
Winterse cake
PT30M
Winterse cake
Een heerlijk winterse cake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
annet geelhoed
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Winterse cake te bereiden
Warm de oven voor op 165 graden
Meng de suiker, boter, merg vanille stokje, kaneel poeder en bakpoeder 3 minuten, voeg 1 voor 1 de eieren toe, zeef het meel en voeg dit toe, als alles goed vermengt is doe dan de rozijnen, cranberries en gember siroop toe.
Doe dit in een cake blik welke je met boter heb in gesmeerd en met bloem hebt bestoven.
Meng de suiker, boter, merg vanille stokje, kaneel poeder en bakpoeder 3 minuten, voeg 1 voor 1 de eieren toe, zeef het meel en voeg dit toe, als alles goed vermengt is doe dan de rozijnen, cranberries en gember siroop toe.
Doe dit in een cake blik welke je met boter heb in gesmeerd en met bloem hebt bestoven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
awgl61 zegt:
banketbakker henny zegt:
De (banket)bakker gebruikt al helemaal geen bakpoeder in de cake, laat staan zelfrijzend bakmeel. Ja, daar wordt hij hoger van, maar droogt ook sneller uit.
awgl61 Wat heb jij er bijgedaan dan? heb je iets meer vruchten gebruikt of was het ipv de rozijen en cranberries.
:p
awgl61 zegt:
derbyke zegt: