Recept
« Terug naar recepten
Witlof schotel Ham - Kaas
PT40M
Witlof schotel Ham - Kaas
Een heerlijk witlof schotel ham - kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Francois smits
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlof schotel Ham - Kaas te bereiden
witlof schoonmaken (kontje eraf snijden) en beetgaar koken.
Aardappels schillen 20 minuten gaar koken met boter en melk en wat zout puree van maken. Voeg daarna 250 ml creme fraise toe. ( creme fraise puree van magie kan ook. Maak de ham-kaas saus.
Als de witlof beetgaar is Omwikkelen met de plakken ham.
Smeer de ovenschaal in met wat boter.
Verspreid de puree in de schaal. Leg de witlof rolletjes er op bedek de gehele schaal.
Giet de ham-kaas saus over de witlof.
Kruimel de kaas erover heen.
Het geheel gaat in de oven 30 minuten op 200 Graden.
Klaar Smakelijk eten
Aardappels schillen 20 minuten gaar koken met boter en melk en wat zout puree van maken. Voeg daarna 250 ml creme fraise toe. ( creme fraise puree van magie kan ook. Maak de ham-kaas saus.
Als de witlof beetgaar is Omwikkelen met de plakken ham.
Smeer de ovenschaal in met wat boter.
Verspreid de puree in de schaal. Leg de witlof rolletjes er op bedek de gehele schaal.
Giet de ham-kaas saus over de witlof.
Kruimel de kaas erover heen.
Het geheel gaat in de oven 30 minuten op 200 Graden.
Klaar Smakelijk eten
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept

jake zegt:
corien1 zegt:
Lekker makkelijk!! Ik had er een rundervinkje bij.
Dit gaan we zeker nog eens eten.